Synnøves Hot & Flirty baconpoteter
Hva sier du til ovnsbakte poteter med dobbel dose ost, vårløk og sprøstekt bacon? Nam nam, sier vi!
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Vask og skrubb potetene grundig. Pensle dem med litt olje og gni med litt salt og pepper. Stikk noen hull i potetene med en gaffel eller en spiss kniv.
- Bak potetene på rist eller brett midt i ovnen til de er møre. Etter en time, sjekk om de er ferdige ved å stikke en skarp kniv inn i dem. Om de ikke er myke inni, bak litt lenger.
- Stek baconterninger sprø i en middels varm stekepanne. Finhakk vårløken.
- Når potetene er ferdigbakt, kutt av toppen. Skufle ut innmaten med en skje og ha det i en bolle.
- Tilsett Synnøve Smøreost, bacon og vårløk i potetmosen og bland godt. PS: Hold av en neve bacon til topping. Smak til med litt salt og pepper.
- Ha mosen tilbake i potetskallene og dryss over godt med Synnøve Grovrevet Gulost.
- Sett stekeovnen på grill og grill potetene et par minutter til på 225 grader, til de får en gyllen skorpe.
- Strø over siste rest av bacon og server!
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- store bakepoteter
- olje, til pensling
- salt og pepper
- 0
- g
- bacon i terninger
- 0
- vårløk
- 0
- g
- Synnøve Smøreost