Bakt potet med tacofyll og Skrella Mozzarella
En supergod vri på den bakte poteten.
Poteter:
- Sett stekeovnen på 225 grader.
- Vask og skrubb potetene. Prikk dem med en gaffel og tørk dem med et rent kopphåndkle.
- Gni dem inn med litt olivenolje jevnt over og legg dem på en bakepapirkledt stekeplate eller i en ildfast form. Strø over litt salt.
- Bak midt i ovnen på 225 grader 1 - 1,5 time. Baketid avhenger av størrelsen på potetene. Stikk en kniv gjennom for å kjenne om de er gjennombakte, de skal være myke tvers igjennom.
Fyll:
- Stek maiskornene på høy varme i en stor stekepanne uten olje til de begynner å "poppe" og maisen har en gyllen farge. Ha det i en bolle og sett til side.
- Stek linsene kjapt i litt olje, tilsett tacokrydder og stek til det er lett gyllent. Tilsett hakket persille og sett til side.
- Kutt Synnøve Skrella Mozzarella i tynne skiver.
Kutt et kryss i de ferdigbakte potetene, klem på dem slik at potetkjøttet moses litt og fyll opp med en klatt margarin, linsefyll, Skrella Mozzarella og stekt mais. Topp med rømme.
Tips:
Bruk gjerne kjøttdeig eller vegetarfarse istedenfor linser.
Skrella Mozzarella kan erstattes av revet Synnøve ost.
- 0 porsjoner
Poteter:
- 0
- store bakepoteter
- olivenolje
- flaksalt
Fyll:
- 0
- g
- mais
- 0
- g
- ferdigkokte linser
- 0
- ss
- tacokrydder
- 0
- neve
- hakket frisk bladpersille
- 0
- ss
- margarin
- 0
- ss
- rømme