10 oppskrifter med Synnøve smøreost
Fordi smøreost kan brukes til så mye mer enn bare på skiva!
Vi i Synnøve er superfornøyd med våre nye smøreoster som kommer i to smaksvarianter: Skinke og Bacon. De er laget i Namsos av norsk ost og er begge rike på protein og kalsium - perfekt pålegg til knekkebrødet eller brødskiva.
Men visste du at smøreost også kan brukes som en spennende smaksingrediens i alt fra lasagne til pai til pizza?
Sjekk ut våre oppskrifter for inspirasjon!
Ta lasagnen til nye høyder med dette enkle trikset: Bytt ut Bechamelsausen med Synnøve smøreost for ekstra god smak.
Så enkelt er det: Kok eggene til nesten hardkokt, gni med gaffel og bland inn Synnøve smøreost og gressløk. Resultat: Et kremet og smakfullt pålegg. Huskeregel: Én spiseskje smøreost per egg.
Ekstra kremet risotto får du ved å blande inn litt ... jepp, du gjettet riktig: Synnøve smøreost! 😀
4. Omelett med spinat, vårløk og Synnøve smøreost
Rett og slett omelett - med smøreost som topping. Prøv denne neste gang du vil kose deg med noe snadder til lunsj!
Prøv denne vrien for en aromatisk og smakfull potetmos.
6. Hvit pizza med karamellisert rødløk og squash
Gjør deg klar for årets pizza-hack! Sprø bunn, saftig fyll, masse smak.
7. Bagett med lune grønnsaker og Synnøve smøreost
Smøreost er super basis for lunsjbagetten. Her har vi fylt på med saftig aubergine, tomat og frisk grønn salat.
Knallgod pai med kun 5 ingredienser.
Mimipannekaker med baconost, saltristede nøtter og syltetøy? Jajamen! Her får du den uslåelige kombinasjonen av søtt og salt, mykt og sprøtt.
10. Synnøves Hot & Flirty baconpoteter
Ovnsbakte poteter med dobbel dose ost, vårløk og sprøstekt bacon. Og såklart, en dose Synnøve smøreost 😉