

Yoghurtbar med bringebær og sjokolade
En sunn og enkel dessert som også passer som snacks, frokost eller mellommåltid. Hele familien kommer til å elske denne!
Slik gjør du:
- Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut det som er på innsiden.
- Bland vaniljefrøene med blåbærsyltetøy, honning og Synnøve Gresk yoghurt Naturell i en bolle.
- Fordel yoghurtblandingen jevnt utover et stekebrett ikledd bakepapir. Topp med bringebær, hakket sjokolade, og sett i fryseren i ca 3 timer.
Knekk av et stykke og kos deg med god samvittighet!
Takk til August & Martin for oppskrift og bilder.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- ss
- blåbærsyltetøy
- 0
- ss
- honning
- 0
- stk
- vaniljestang
- 0
- g
- frosne bringebær
- 0
- rader
- hakket kokesjokolade 70%