Synnøve Finden

Tasty, crispy nachos-bowl

Ordentlig digg kosemat!

Grønnsaker: 

  • Finsnitt rødkålen, strimle paprikaene og del avokadoen i terninger. Snitt reddiker og chili i tynne skiver. Sil av laken på maiskornene.
  • Ha alt i en stor serveringsbolle, eller fordel det i 4 vide porsjonsboller.

Dressing:

  • Visp sammen ingrediensene til dressingen.
  • Smak til med litt salt og pepper. 

Ostegratinerte nachos:

  • Sett stekeovnen på 200 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  • Fordel nachochips utover bakepapiret.
  • Dryss over godt med valgfri Synnøve Revet Ost.
  • Gratiner på 200 grader til osten har smeltet og fått litt farge. NB: Følg med så det ikke blir brent.

Ved servering: Vend dressingen inn i salaten og nyt herligheten sammen med ostegratinerte nachos.

  • 0 porsjoner

Grønnsaker:

  • 0
  • rødkål
  • 0
  • rød paprika
  • 0
  • gul paprika
  • 0
  • avokado
  • 0
  • bunt
  • reddiker
  • 0
  • grønn chili
  • 0
  • liten boks
  • hermetisert mais

Dressing:

  • 0
  • ss
  • limejuice
  • 0
  • ss
  • honning (ev. lønnesirup)
  • 0
  • ss
  • grov sennep
  • 0
  • knust hvitløksfedd
  • 0
  • ss
  • finhakket frisk koriander
  • salt og pepper

Ostegratinerte nachos:

  • 0
  • pose
  • nachochips