Tasty, crispy nachos-bowl
Ordentlig digg kosemat!
Grønnsaker:
- Finsnitt rødkålen, strimle paprikaene og del avokadoen i terninger. Snitt reddiker og chili i tynne skiver. Sil av laken på maiskornene.
- Ha alt i en stor serveringsbolle, eller fordel det i 4 vide porsjonsboller.
Dressing:
- Visp sammen ingrediensene til dressingen.
- Smak til med litt salt og pepper.
Ostegratinerte nachos:
- Sett stekeovnen på 200 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
- Fordel nachochips utover bakepapiret.
- Dryss over godt med valgfri Synnøve Revet Ost.
- Gratiner på 200 grader til osten har smeltet og fått litt farge. NB: Følg med så det ikke blir brent.
Ved servering: Vend dressingen inn i salaten og nyt herligheten sammen med ostegratinerte nachos.
- 0 porsjoner
Grønnsaker:
- 0
- rødkål
- 0
- rød paprika
- 0
- gul paprika
- 0
- avokado
- 0
- bunt
- reddiker
- 0
- grønn chili
- 0
- liten boks
- hermetisert mais
Dressing:
- 0
- ss
- limejuice
- 0
- ss
- honning (ev. lønnesirup)
- 0
- ss
- grov sennep
- 0
- knust hvitløksfedd
- 0
- ss
- finhakket frisk koriander
- salt og pepper