Raskt og saftig brød med Gresk Yoghurt
Superenkelt brød helt uten heving. PS: Smaker herlig med Synnøve Fløtemys!
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 180 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir penslet med litt olje.
- Bland det tørre (mel, bakepulver, sukker og salt) i en stor bakebolle. Smuldre inn margarinen med fingrene. Tilsett yoghurt og melk og elt kjapt sammen til en jevn deig.
- Ha deigen på et melet bord og form den til et rundt brød. Løft brødet forsiktig over på stekeplaten og strø litt mel over.
- Stek på nederste rille 180 grader til brødet har hevet lett og har fått en gyllenbrun farge.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- dl
- hvetemel
- 0
- dl
- fullkornsmel
- 0
- ss
- bakepulver
- 0
- ss
- sukker
- 0
- ts
- salt
- 0
- ss
- margarin
- 0
- dl
- melk