

Rask tortillapizza
Disse supergode minipizzaene lager du på 1-2-3 med tortillalefser som bunn. Topp med ønsket fyll og revet Synnøve ost. Vi brukte for anledningen Synnøve revet Norsk Mozzarella.
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 200 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
- Legg tortillalefser på bakepapiret og bre over pesto eller pizzasaus.
- Fordel revet Synnøve ost over pizzaene. Kutt minitomater i skiver og legg på toppen.
- Stek på 200 grader i ca 5 minutter, eller til osten er smeltet og tortillaene lett gylne.
- Pynt med friske basilikumblad ved servering.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- små tortillalefser
- 0
- ss
- pesto eller pizzasaus
- 0
- never
- valgfri Synnøve revet ost
- 0
- minitomater
- frisk basilikum