Lun quinoasalat med kylling og yoghurtsaus
Prøv denne mettende og næringsrike salaten fullt av gode smaker! PS: Eventuelle rester gjør seg godt i lunsjboksen dagen etter.
Slik gjør du:
- Kok quinoaen etter anvisning på pakken.
- Kutt agurken i små terninger. Riv gulrøttene på et grovt raspejern. Ha de frosne ertene i en sil og hell kjapt over litt varmt vann, slik at de tiner. Ha alle grønnsakene i en romslig serveringsbolle.
- Stek kyllingfileten i litt olje og del den i mindre biter.
- Bland den kokte quinoaen, kyllingbitene og persillen sammen med grønnsakene i bollen.
- Bland alle ingrediensene til yoghurtsausen sammen i en bolle og hell det over salaten. Vend forsiktig inn og server.
- 0 porsjoner
Salat og kylling:
- 0
- dl
- tørr quinoa
- 0
- slangeagurk
- 0
- gulrøtter
- 0
- dl
- frosne grønne erter
- 0
- dl
- maiskorn
- 0
- kyllingbrystfilet
- 0
- ss
- finhakket frisk bladpersille
Yoghurtsaus:
- 0
- ss
- olivenolje
- 0
- ss
- sennep
- 0
- ss
- sitronsaft
- 0
- klype
- salt