Frisk pavlova med Gresk Yoghurt
Nydelig marengskake toppet med vaniljekrem og friske bær.
Marengs:
- Gjør klar en stekeplate med bakepapir. Tegn en sirkel på ca 24 cm diameter på papiret.
- Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt og litt mens du fortsetter å piske.
- Sikt Maizenaen over blandingen og vend det forsiktig inn med en stor skje eller slikkepott.
- Fordel marengsblandingen jevnt innenfor sirkelen på bakepapiret.
- Stek på 100 grader i 90 minutter.
- Slå av ovnen og la marengsen stå i fred til den er helt avkjølt.
Vaniljekrem:
- Ha kremfløte, melis og vaniljesukker i en bolle. Pisk til luftig krem.
- Vend forsiktig inn yoghurten.
- Sett i kjøleskap inntil servering.
Ved servering:
- Ha marengsen på et serveringsfat.
- Bre vaniljekremen over marengsbunnen og topp med friske bær.
Tips: Sikt gjerne over litt melis på toppen. Revet sjokolade og friske sitronmelisse- eller mynteblad er også fin pynt.
- 0 porsjoner
Marengs:
- 0
- eggehviter
- 0
- g
- sukker
- 0
- ts
- Maizena
Vaniljekrem og topping:
- 0
- dl
- kremfløte
- 0
- ss
- melis
- 0
- ts
- vaniljesukker
- valgfrie friske bær til topping