

Pannekakekos
Minipannekaker servert med Synnøve smøreost, saltristede valnøtter og syltetøy. Her får du den uslåelige kombinasjonen av søtt og salt, mykt og sprøtt!
Slik gjør du:
- Visp sammen ingrediensene til pannekakerøra i en bolle. Det blir en ganske tykk røre.
- Varm opp litt olje i en stekepanne og stek pannekaker i bittelitt olje til de er gylne på begge sider.
- Grovhakk valnøttene og rist dem i varm panne. Strø over litt flaket havsalt.
- Server pannekakene med Synnøve smøreost, syltetøy og et dryss ristede nøtter.
Tips:
Bytt gjerne ut baconost med Synnøve smøreost Skinke.
Pannekakerøra holder seg fint i kjøleskapet et par dager.
Valnøtter kan erstattes av andre typer nøtter eller kjerner, feks gresskar- eller solsikkekjerner.
- 0 porsjoner
Pannekakerøre:
- 0
- dl
- kumelk eller soyamelk
- 0
- ss
- olje
- 0
- ss
- sukker
- 0
- ts
- bakepulver
- 0
- ts
- salt
- 0
- dl
- hvetemel