Synnøve Finden

Pannekakekos

Minipannekaker servert med Synnøve smøreost, saltristede valnøtter og syltetøy. Her får du den uslåelige kombinasjonen av søtt og salt, mykt og sprøtt!

Slik gjør du:

  • Visp sammen ingrediensene til pannekakerøra i en bolle. Det blir en ganske tykk røre.
  • Varm opp litt olje i en stekepanne og stek pannekaker i bittelitt olje til de er gylne på begge sider.
  • Grovhakk valnøttene og rist dem i varm panne. Strø over litt flaket havsalt.
  • Server pannekakene med Synnøve smøreost, syltetøy og et dryss ristede nøtter.

Tips:

Bytt gjerne ut baconost med Synnøve smøreost Skinke.

Pannekakerøra holder seg fint i kjøleskapet et par dager.

Valnøtter kan erstattes av andre typer nøtter eller kjerner, feks gresskar- eller solsikkekjerner.

  • 0 porsjoner

Pannekakerøre:

  • 0
  • dl
  • kumelk eller soyamelk
  • 0
  • ss
  • olje
  • 0
  • ss
  • sukker
  • 0
  • ts
  • bakepulver
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • dl
  • hvetemel

Tilbehør:

  • 0
  • neve
  • valnøtter
  • 0
  • klype
  • flaket havsalt
  • syltetøy