Panert torsk med ertestuing og sprøstekt spekeskinke
Ønsker du en sprø og smakfull fiskemiddag, kan vi anbefale panert torsk med hjemmelaget knekkebrødpanering.
Slik gjør du:
- Knus knekkebrødet i en morter og tilsett litt salt og pepper.
- Vend fisken i hvetemel og deretter i vispet egg. Vend den deretter i knekkebrødpaneringen.
- Stek torsken i olje i en varm stekepanne. Ca. 4 minutter på hver side.
- Kok opp ertene i vann og buljong. Når ertene er myke tilsetter du smør og pepper og kjører dem til en puré med en stavmikser. Smak ev. til med litt salt.
- Server torsken og ertestuingen med sprøstekt spekeskinke.
Takk til Kiwi for oppskrift.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- litt salt og pepper
- 0
- g
- torsk
- hvetemel
- 0
- egg
- 0
- pose
- frosne erter
- 0
- dl
- vann
- 0
- terning hønse- eller grønnsaksbuljong
- 0
- g
- smør
- 0
- ts
- nykvernet pepper
- 0
- pk.
- lettere spekeskinke