Synnøve Finden

Ostescones med hvitløk

Myke og luftige rundstykker uten heving eller elting - ekstra saftige med Synnøve revet ost i deigen! Nyt dem til frokost med ost eller syltetøy, til omelett, tapas eller som tilbehør til pastaretter, gryter eller supper. (Oppskriften gir 12 scones).

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 225 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  • Bland mel, bakepulver og salt i en bolle. Smuldre inn margarinen.
  • Tilsett melk, knust / finhakket hvitløk og Synnøve revet gulost. Bland kjapt sammen til en deig.
  • Fordel 12 omtrent like store deler av deigen på bakepapiret. Dryss over litt frø.
  • Stek midt i ovnen på 225 grader i 10-12 min.

Tips: Hvitløken kan sløyfes.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • hvetemel
  • 0
  • ss
  • bakepulver
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • g
  • margarin
  • 0
  • dl
  • melk eller vann
  • 0
  • hvitløksfedd
  • 0
  • ss
  • chiafrø eller valmuefrø