Ostescones med hvitløk
Myke og luftige rundstykker uten heving eller elting - ekstra saftige med Synnøve revet ost i deigen! Nyt dem til frokost med ost eller syltetøy, til omelett, tapas eller som tilbehør til pastaretter, gryter eller supper. (Oppskriften gir 12 scones).
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 225 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
- Bland mel, bakepulver og salt i en bolle. Smuldre inn margarinen.
- Tilsett melk, knust / finhakket hvitløk og Synnøve revet gulost. Bland kjapt sammen til en deig.
- Fordel 12 omtrent like store deler av deigen på bakepapiret. Dryss over litt frø.
- Stek midt i ovnen på 225 grader i 10-12 min.
Tips: Hvitløken kan sløyfes.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- hvetemel
- 0
- ss
- bakepulver
- 0
- ts
- salt
- 0
- g
- margarin
- 0
- dl
- melk eller vann
- 0
- hvitløksfedd
- 0
- ss
- chiafrø eller valmuefrø