

Ostebagett med paprika og Synnøve Kryddersmør
Oppskriften på en ordentlig snadderlunsj: Ovnsstekte bagetter med smeltet Synnøve Gulost, finsnittet rød paprika og deilig smak fra Synnøve Kryddersmør. Denne kommer du garantert til å lage flere ganger!
Slik gjør du:
- Sett først stekeovnen på 200 grader.
- Del bagettene i to på midten. Lag deretter et snitt på langs, uten å kutte helt gjennom.
- Smør godt med Synnøve Kryddersmør på den ene innsiden.
- Kutt paprikaen i tynne skiver og fordel det inni bagettene.
- Dytt nedpå rikelig med Synnøve revet gulost og krydre med litt urtesalt eller annet krydder du liker.
- Legg bagettene side ved side i en ildfast form eller på et stekebrett med bakepapir.
- Stek midt i ovnen, først på 200 grader i 10 min. Skru opp varmen til 225 grader og stek videre i 5 min, eller til osten er smeltet og bagettene lett gylne.
- Ved servering: Drissle over noen dråper olivenolje og avslutt med et dryss finhakket frisk persille.
Tips: Velg mellom Synnøve Kryddersmør med paprika og kryddersmør med hvitløk.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- store bagetter
- 0
- rød paprika
- litt urtesalt
- olivenolje
- frisk bladpersille