Synnøve Finden

Müslibrød

Saftig hjemmebakt brød med ekstra fiber, smak og protein fra Synnøve Müsli. Kjempegodt til matpakken! (Oppskriften gir ett stort brød).

Brøddeig:

  • Visp sammen vann, gjær, honning og salt i en stor bakebolle.
  • Tilsett Synnøve Müsli og mel og elt kjapt sammen. Du får en lett klisset deig.
  • Sett til heving i minst 45 min.
  • Sett stekeovnen på 225 grader og gjør klar en brødform med bakepapir. Vi brukte en brødform som rommer 1,7 liter.
  • Ha deigen over i brødformen og la den etterheve oppå stekeovnen mens den varmes opp.
  • Visp sammen vann og Maizena i en liten bolle og pensle det over brødet. (Dette gjør at müslien sitter bedre fast på toppen etter steking). Strø over müsli-toppingen og klapp den lett nedpå.
  • Stek brødet først på 225 grader i 15 minutter, nederste rille. Skru ned varmen til 200 grader og stek videre i 30 minutter.

PS: Smaker herlig med Synnøve gulost eller brunost!

  • 0 porsjoner

Brøddeig:

  • 0
  • dl
  • lunkent vann
  • 0
  • ts
  • tørrgjær
  • 0
  • ss
  • honning
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • dl
  • hvetemel

Topping:

  • 0
  • ss
  • kaldt vann
  • 0
  • ts
  • Maizena

Relaterte produkter