

Müslibrød
Saftig hjemmebakt brød med ekstra fiber, smak og protein fra Synnøve Müsli. Kjempegodt til matpakken! (Oppskriften gir ett stort brød).
Brøddeig:
- Visp sammen vann, gjær, honning og salt i en stor bakebolle.
- Tilsett Synnøve Müsli og mel og elt kjapt sammen. Du får en lett klisset deig.
- Sett til heving i minst 45 min.
- Sett stekeovnen på 225 grader og gjør klar en brødform med bakepapir. Vi brukte en brødform som rommer 1,7 liter.
- Ha deigen over i brødformen og la den etterheve oppå stekeovnen mens den varmes opp.
- Visp sammen vann og Maizena i en liten bolle og pensle det over brødet. (Dette gjør at müslien sitter bedre fast på toppen etter steking). Strø over müsli-toppingen og klapp den lett nedpå.
- Stek brødet først på 225 grader i 15 minutter, nederste rille. Skru ned varmen til 200 grader og stek videre i 30 minutter.
PS: Smaker herlig med Synnøve gulost eller brunost!
- 0 porsjoner