Luftige matmuffins med røkelaks og dill
Supergode matmuffins som passer perfekt til lunsj, i matpakken, som forrett eller tilbehør til fiskesuppe.
Slik gjør du:
- Kutt røkelaksen i ca 0,5 cm brede biter. Sett til side.
- Ha melet i en bolle og bland inn bakepulver, timian og salt.
- Tilsett yoghurt, melk, olivenolje, egg, parmesan og dill og bland til en jevn miks.Vend til slutt inn røkelaksen.
- Sett muffinsformer i et muffinsbrett og fyll dem opp til ca 2/3 fulle.
- Stek midt i stekeovn på 180°C i 15-20 min. La muffinsene avkjøles litt før servering.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- røkelaks
- 0
- dl
- hvetemel
- 0
- ss
- bakepulver
- 0
- ts
- tørket timian
- 0
- ts
- salt
- 0
- dl
- melk
- 0
- dl
- olivenolje
- 0
- egg
- 0
- g
- revet parmesan
- 0
- dl
- finhakket frisk dill