Kyllingspyd i forfriskende marinade
Slik får du ekstra mye smak på kyllingen!
Slik gjør du:
- Skjær hver kyllingfilet i store biter og ha det i en bolle.
- Grovhakk løken og tomatene og ha det i en blender sammen med persille og mynte. Tilsett yoghurt, olje og balsamico og blend til en jevn marinade. Smak til med litt salt og pepper.
- Hell marinaden over kyllingen og legg på kjøl i minimum 2 timer.
- Fjern bladene fra den nederste halvdelen av rosmarinkvistene. Disse skal nå brukes som grillspyd. Træ 2-3 kyllingbiter på hver kvist.
- Stek kyllingspydene i stekepanne eller på grillen, ca 5 minutter på hver side.
Tips: Om du ikke får tak i rosmarinkvister, bruk vanlige grillspyd isteden.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- kyllingbrystfileter
- 0
- løk
- 0
- tomater
- 0
- ss
- finhakket frisk persille
- 0
- ss
- finhakket frisk mynte
- 0
- ss
- olivenolje
- 0
- ss
- balsamicoeddik
- salt og pepper
- 0
- friske rosmarinkvister