

Hjemmelagde kjøttboller med frisk myntedipp
Med Synnøve Gresk Yoghurt og masse frisk mynte får du en dipp som smaker aldeles nydelig sammen med hjemmelagde kjøttboller.
Myntedipp:
- Finhakk myntebladene og ha det i en serveringsbolle.
- Tilsett yoghurt og olivenolje og bland det godt sammen.
- Smak til med litt salt og pepper og sett i kjøleskap til den skal brukes.
Kjøttboller:
- Finhakk løk, hvitløk og mynte og ha det i en stor bolle.
- Skjær skorpene av de to brødskivene. Dynk dem i vann og klem ut vannet. Smuldre det lett med fingrene og ha det i bollen sammen med løkblandingen.
- Tilsett griljermel, kjøttdeig, svinekjøttdeig, egg, olivenolje og oregano.
- Elt godt med våte hender til alt er godt blandet. La hvile i kjøleskap i minst 1 time.
- Form små kjøttboller av farsen med våte hender og stek i litt olje til de er lett brunet over det hele.
Server rykende varme kjøttboller med myntedipp på siden. Nam nam!
- 0 porsjoner
Kjøttboller:
- 0
- stor løk
- 0
- hvitløksfedd
- 0
- neve
- frisk mynte
- 0
- brødskiver
- 0
- dl
- griljermel
- 0
- g
- kjøttdeig
- 0
- g
- svinekjøttdeig
- 0
- egg
- 0
- ss
- olivenolje
- 0
- ts
- tørket oregano