

Hvit pizza med karamellisert rødløk og squash
Gjør deg klar for en pizza med sprø bunn, saftig fyll og masse smak!
Pizzabunn:
- Visp sammen vann, gjær, salt og mel. Elt kjapt sammen til en lett klisset deig.
- Hev på lunt sted i minst 40 minutter, til deigen er omlag dobbelt så stor.
- Trykk deigen ut over en bakepapirkledt stekeplate. Bruk litt mel på hendene om det trengs.
Topping:
- Del løken i to og finsnitt den i tynne skiver. Stek i en dæsj olivenolje på litt over middels varme, til den er gyllen og myk. Smak til med litt salt.
- Kutt squashen i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin, om du har.
- Fordel rikelig med valgfri Synnøve revet ost ut over pizzabunnen. Følg på med pizzakrydder, karamellisert rødløk og skivet squash. Drissle over noen dråper olivenolje til slutt.
- Stek pizzaen midt i ovnen på 250 grader i ca 15 min.
- 0 porsjoner
Pizzabunn:
- 0
- dl
- lunkent vann
- 0
- ts
- tørrgjær
- 0
- ts
- salt
- 0
- g
- hvetemel