Hjemmelaget potetstappe med Synnøve smøreost
Potetmos er nydelig tilbehør til mange middagsretter. Her har vi gjort en spennende vri og tilsatt Synnøve smøreost! Resultatet blir en aromatisk og smakfull potetmos.
Slik gjør du:
- Skrell og kutt potetene i mindre biter. Kok dem møre.
- Hell av kokevannet og sett kjelen tilbake på plata. Fjern lokket og la det dampe fra seg mest mulig vann / fuktighet som er igjen i kjelen. (Dette trinnet bidrar til en ekstra luftig potetmos).
- Bruk en ballongvisp og mos potetene. Visp inn Synnøve smøreost.
- Spe med melk til ønsket konsistens og smak til med litt salt og pepper.
- Pynt gjerne med et dryss finhakkede friske urter ved servering.
Tips: Her kan du bruke både Synnøve smøreost med Bacon og Synnøve smøreost med Skinke. Velg etter hva som passer best sammen med retten du skal servere mosen sammen med.
- 0 porsjoner