Glutenfrie gulrotcupcakes med brunostkrem
Bake uten gluten - null problem. Disse har vi toppet med en "du tror det ikke før du har smakt det"-brunostkrem og enda mer finrevet Synnøve brunost på toppen!
(Oppskriften gir 12 små eller 6 store cupcakes).
Cupcakes:
- Sett ovnen på 180 grader og gjør klar et muffinsbrett med muffinsformer. Du trenger 12 små eller 6 store muffinsformer.
- Ha Synnøve gulrotkakemiks i en bakebolle. Visp inn kanel, olje, egg og revet gulrot.
- Fordel deigen i muffinsformene og stek midt i ovnen på 180 grader i 20 - 30 min. Sjekk om de er ferdige ved å stikke nedi en spiss kniv. Det skal ikke henge igjen noe våt deig på kniven.
Brunostkrem:
- Ha margarin, melis og kanel i en bolle og pisk til en luftig krem, bruk gjerne en elektrisk mikser om du har.
- Riv brunosten på et fint rivjern og bland det inn i smørkremen.
- Sprøyt brunostkremen over kakene og riv over litt ekstra brunost på toppen.
Tips: Cupcakes kan gjøres veganske ved å bytte ut 3 egg med 1 banan + 1 ss bakepulver.
- 0 porsjoner
Cupcakes:
- 0
- ts
- malt kanel
- 0
- g
- solsikkeolje eller annen nøytral olje
- 0
- egg
- 0
- g
- revet gulrot