Synnøve Finden

Saftig glutenfri julekake

Saftig glutenfri julekake som lages raskt uten heving.

Slik gjør du:

  • Pisk egg og sukker luftig.
  • Tilsett det tørre, deretter det våte. Bland inn rosinene.
  • Smør en brødform og hell røra oppi. Stek på 180 grader i 35 - 40min.
  • Skjær i skiver og nyt med smør og Synnøve brunost.

Takk til Linn Stokstad for oppskrift.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • egg
  • 0
  • dl
  • kokossukker eller vanlig sukker
  • 0
  • dl
  • finmalte mandler
  • 0
  • dl
  • fullkornsrismel eller jyttemel
  • 0
  • ss
  • malte psyllumfrø
  • 0
  • ts
  • bakepulver
  • 0
  • ts
  • kardemomme
  • 0
  • g
  • smeltet smør
  • 0
  • never
  • rosiner

Til servering: