Saftig glutenfri julekake
Saftig glutenfri julekake som lages raskt uten heving.
Slik gjør du:
- Pisk egg og sukker luftig.
- Tilsett det tørre, deretter det våte. Bland inn rosinene.
- Smør en brødform og hell røra oppi. Stek på 180 grader i 35 - 40min.
- Skjær i skiver og nyt med smør og Synnøve brunost.
Takk til Linn Stokstad for oppskrift.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- egg
- 0
- dl
- kokossukker eller vanlig sukker
- 0
- dl
- finmalte mandler
- 0
- dl
- fullkornsrismel eller jyttemel
- 0
- ss
- malte psyllumfrø
- 0
- ts
- bakepulver
- 0
- ts
- kardemomme
- 0
- toppede ss
- Gresk Yoghurt Naturell
- 0
- g
- smeltet smør
- 0
- never
- rosiner