Fruktsalat med Gresk Yoghurt
En fest av sitrusfrukter servert med Synnøves ekte greske yoghurt. Her kan du virkelig fråtse i C-vitaminer!
Slik gjør du:
- Skrell blodappelsin, grapefrukt, appelsin og klementin. Del dem i ca en halv centimeter tykke skiver.
- Anrett på et fat og miks fargene slik at det blir et dekorativt mønster.
- Klem juicen ut av limen og bland med honningen. Drissle det over de skivede sitrusfruktene.
- Fordel noen spiseskjeer av yoghurten på toppen.
- Dryss over kjernene fra granateplet og hakkede valnøtter.
Tips: Har du ikke alle typene sitrusfrukter, ta det du har. Valnøtter kan erstattes av andre typer nøtter, eller eventuelt gresskarkjerner eller andre kjerner for et nøttefritt alternativ.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- blodappelsin
- 0
- grapefrukt
- 0
- appelsin
- 0
- klementin
- 0
- lime
- 0
- ts
- honning (ev. lønnesirup)
- 0
- granateple
- 0
- neve
- hakkede valnøtter