Fritert banan med Synnøve Frozen yoghurtis
Friterte bananer som er myke og sødmefylte inni og sprø på utsiden. Servert med Synnøves deilige yoghurtis blir det en uimotståelig dessert!
Slik gjør du:
- Visp sammen vann, hvetemel, Maizena, bakepulver og salt til en jevn røre.
- Kutt bananene i to på langs.
- Varm opp et ca 4 cm lag olje i en liten panne eller kjele til 140 grader. Sjekk om det er varmt nok ved å stikke skaftet av en tresleiv nedi, det skal bruse rundt skaftet.
- Dypp to og to av bananbitene i røra og friter dem i oljen til de er gylne og sprø, 2 - 3 min på hver side.
- Beregn én banan per porsjon og server med Synnøve Frozen.
Tips: Hvetemel kan erstattes av jyttemel eller glutenfri fin melblanding for en glutenfri dessert.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- dl
- vann
- 0
- dl
- hvetemel
- 0
- dl
- Maizena
- 0
- ts
- bakepulver
- 0
- ts
- salt
- 0
- bananer
- olje, til fritering
- 0
- boks
- Synnøve Frozen