

Enkle müslibarer med honning og peanøttsmør
Kjempegode hjemmelagde energibarer med kun 3 ingredienser! Perfekt som en rask snack når du trenger påfyll av næring. PS: Med muffinsformer blir det ekstra enkelt å lage porsjonsbarer.
Slik gjør du:
- Mål opp honning og peanøttsmør og ha det i en kjele.
- Varm opp mens du rører til det er jevnt blandet og mer flytende. NB: Det skal ikke koke, bare varmes opp.
- Ha Synnøve Müsli i en stor bolle, tilsett honning- og peanøttsmørblandingen og rør til alt er jevnt fordelt.
- Finn fram et stekebrett og 15 små muffinsformer.
- Ta en mengde tilsvarende ca 2 store spiseskjeer av massen, rull til en kule med hendene og trykk den lett ned i en muffinsform. Gjenta med resten og sett formene på stekebrettet.
- Stek på 175 grader i ca 8 min.
Tips:
Prøv deg fram med steketid, det kan variere fra ovn til ovn.
Du kan eventuelt droppe stekingen. Bare dytt massen godt ned i formene og sett i kjøleskap til avkjøling. Resultatet blir myke, mer klissete barer.
- 0 porsjoner