Synnøve Finden

Enkle müslibarer med honning og peanøttsmør

Kjempegode hjemmelagde energibarer med kun 3 ingredienser! Perfekt som en rask snack når du trenger påfyll av næring. PS: Med muffinsformer blir det ekstra enkelt å lage porsjonsbarer.

Slik gjør du:

  • Mål opp honning og peanøttsmør og ha det i en kjele.
  • Varm opp mens du rører til det er jevnt blandet og mer flytende. NB: Det skal ikke koke, bare varmes opp.
  • Ha Synnøve Müsli i en stor bolle, tilsett honning- og peanøttsmørblandingen og rør til alt er jevnt fordelt.
  • Finn fram et stekebrett og 15 små muffinsformer.
  • Ta en mengde tilsvarende ca 2 store spiseskjeer av massen, rull til en kule med hendene og trykk den lett ned i en muffinsform. Gjenta med resten og sett formene på stekebrettet.
  • Stek på 175 grader i ca 8 min.

Tips:

Prøv deg fram med steketid, det kan variere fra ovn til ovn.

Du kan eventuelt droppe stekingen. Bare dytt massen godt ned i formene og sett i kjøleskap til avkjøling. Resultatet blir myke, mer klissete barer.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • flytende honning
  • 0
  • g
  • peanøttsmør

Relaterte produkter