

Burgerwrap
Lettlaget kjøttdeigburger med herlig smeltet Synnøve Gulost og Cheddar. Skikkelig snadder!
Slik gjør du:
- Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme.
- Legg en tortilla i stekepannen og ha 1/4 av kjøttdeigen på lefsen. Krydre med litt salt og pepper.
- Snu tortillaen og stek til kjøttet er gjennomstekt.
- Snu tortillaen på nytt og legg en neve Synnøve Gulost & Cheddar på toppen av kjøttdeigen. Stek videre til osten har smeltet.
- Legg på salat, skivet avokado, tomat, rødløk og sylteagurk. Topp med hamburgerdressing.
- Brett sammen tortillaen og nyt!
Takk til Kiwi for oppskrift.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- olje til steking
- 0
- tortillalefser
- 0
- g
- kjøttdeig
- litt salt og pepper
- grønn salat
- avokado
- tomat
- rødløk
- sylteagurk
- hamburgerdressing