Bagett med lune grønnsaker og Synnøve smøreost
Hva sier du til en smakfull bagett fylt med stekt aubergine og tomat, frisk grønn salat og Synnøve smøreost til lunsj? Velg mellom smøreost med bacon og smøreost med skinke.
Slik gjør du:
- Kutt auberginen i ca 1 cm tykke skiver eller staver. Del minitomatene i to. Grovhakk rosmarinen.
- Varm litt olivenolje i en stor stekepanne og stek auberginen på ca 2/3 varme til den er helt myk og lett gyllen. Tilsett tomater og rosmarin og stek videre til tomatene har falt sammen. Krydre med litt salt og pepper.
- Del bagettene i to på langs, men ikke kutt helt gjennom. Smør et godt lag med Synnøve smøreost på den ene siden og fyll opp med salat, aubergine og tomat.
Tips: Rosmarin kan byttes ut med andre urter som timian eller oregano.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- aubergine
- 0
- minitomater
- 0
- ss
- frisk rosmarin
- salt og pepper
- 0
- bagetter
- grønn salat